Βαθμολογία

Νίκη έδρας για Πανιώνιο Νέας Σμύρνης

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ (11/1)

Κίσσαβος Συκουρίου-Δόξα Βαλανίδας 2 – 2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και την Δόξα Βαλανίδας στο γήπεδο Πουρναρίου.

Ο Λαλάντζας στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Ριζούλης έφερε το ματς στα ίσα για το Συκούριο.

Στο 24’ ο Ζιώγας έκανε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους. Στο 56’ ο Πλατής διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Κοσμάνος, Κοντογιάννης.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης-Σ.Σ. Ραψάνης 1 – 0

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης πέτυχε μία σημαντική εντός έδρας νίκη στο Βιολογικό. Στο 40’ ο πολύ καλός Χαν σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Κουβατάς, Πάλλας.

Προοδευτική Βερδικούσιας-Πελασγιώτιδα 0 – 0

Βερδικούσια και Πελασγιώτιδα έμειναν στο 0-0 σε έναν δυνατό και ενδιαφέρον ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Συνάπαλο και Κουζιώνη και οι φιλοξενούμενοι με τον δραστήριο Ποτό.

Βερδικούσια (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μάνης (46΄Οικονόμου Ν./Αθ.), Τέλιος (70΄Δαούλας), Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ./Δ., Οικονόμου Ν/Γ, Καρκατσέλας, Κουζιώνης, Στατήρης (75΄Χαράλαμπος Κ.), Μιχαλές (75′ Νανούλης), Συνάπαλος.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Γούργος (85΄Ντογκάνη), Νεστορίδης, Μούτος, Κουτσικούλης, Χατζής (80΄Νυχτερίδας), Λαζαρίδης (53΄Μαριγκούδης), Τσιαντούλης, Ποτός, Γελαλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Τέγος, Κουϊμτζής.