Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Δρυμό!

Σ’ ένα αρκετό καλό παιχνίδι με ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Κεραυνός Δρυμού επικράτησε με επιβλητικό τρόπο στο ντέρμπυ με την ομάδα των Γόννων, νικώντας με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ παράλληλα έκλειναν καλά τους χώρους παρά την πίεση των φιλοξενούμενων.

Η αρκετά καλή ομάδα των Γόννων από την άλλη είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αθανασόπουλο, που δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του τις φορές που οι ποδοσφαιριστές των Γόννων κατάφερναν να σπάσουν την άμυνα του Κεραυνού.

Τα γκολ για την ομάδα του Κεραυνού πέτυχαν, ο, Γκόγκουρας με κεφαλιά, ο Παναγιώτου με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Λαγιόκαπας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Σουγλής με κοντινή προβολή.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Καρακώστας, Δαχλύθρας, Κοντολάρι, Κατσιαμήτας (82’ Κόγιος), Ζαγκλιαβός (80 Γκαντούνας Β.), Παναγιώτου, Σουγλής, Γκαντούνας Γ. (77’ Ρούσι), Γκόγκουρας, Λαγιόκαπας (74’ Μιφτάρι).

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Πατέτσιος, Ριζούλης (80′ Γκαγκανάσιος), Γκουγκουλιάς Ν., Κώτσιας, Γκουγκουλιάς Χ., Τσούγιας, Μπούμπουλης Β. (70΄Θάνος), Κολτσίδας, Σερίφης (75′ Πάσχος), Ζαϊρές (85΄Πανδρεμένος).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Κοτούμπας, Παπαγεωργίου.

Πηγή: radioelassona.gr