Βαθμολογία

Τρίποντα για Παναγροτικό, Μελισσοχώρι, Ναρθάκι και Προμηθέα

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 2ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ (11/1)

ΑΟ Ναρθακίου-Λαρισαϊκός 3 – 1

Ο ΑΟ Ναρθακίου σημείωσε ακόμη μια μεγάλη νίκη με σκορ 3 – 1 κόντρα στον Λαρισαικό και κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με 22 βαθμούς και την 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλείου, όταν στο 12′ ο Βράκας τροφοδότησε τον Βαρελά και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ με το 1 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους ο Γκουγκουλιάς με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζειμπέκη και πέτυχε το 1 – 1. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαλαμώτη.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανός κατάφερε να πετύχει το 2 – 1 και να δώσει και πάλι προβάδισμα στον ΑΟΝ.

Ενώ στο 80′ ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από πάσα του Βράκα πέτυχε το 3 – 1 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Μάλιστα ο Σπανός στο 85′ είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και χατ τρικ όταν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία και από θέση τετ α τετ.

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας (60′ Καπετάνος Χρ.), Δημακόπουλος, Νταιάκης, Κατσικόπουλος (75′ Λελεντζής), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης (75′ Μανταλιάς), Βράκας, Βαρελάς (85′ Νάκος), Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Κοτούμπας, Σκάρπας.

Δόξα Ραχούλας-Παναγροτικός Νίκαιας 1 – 2

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Παναγροτικός, αφού επικράτησε της Δόξας Ραχούλας με σκορ 1-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Τσαγγαλά. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μέσα σε δύο λεπτά ο Παναγροτικός έκανε την ολική ανατροπή! Στο 75’ ο Πανδρεμένος έφερε το ματς στα ίσα και στο 77’ ο Γκουντίκας πέτυχε την ολική ανατροπή για το 1-2.

Ραχούλα: Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης (75΄Θεοχαρούλης), Εμμανουήλ, Βλησαρούλης (46΄Σκάκος), Τζάνακας, Τιούτιος, Σταμπολάκης, Χασιώτης, Μηταλούλης (43΄λ.τ Αργυρακούλης), Τσαγκαλάς, Καραντώνης (70΄Θεοδώρου).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος (85΄ Ψαρούλης Δ.), Τσιούρα, Σώκος, Πανδρεμένος, Παπακώστας, Καραφέριας (57΄ Ανδρεόπουλος), Γκουντίκας, Χουσενάι, Χριστοδούλου (90΄ Γκερλιώτης), Φάσσας (89΄Νικολακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μίχος, Σκυβαλίδας.

Αστήρ Μελισσοχωρίου-Ατρόμητος Βαμβακούς 4 – 0

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου ήταν υπέροχος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Βαμβακούς τον οποίο και συνέτριψε με το ευρύ 4-0 και βρέθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Μάλιστα το συγκρότημα του Μάκη Αλεξούδη με τη νίκη αυτή διεύρυνε το αήττητο σερί στις πέντε αγωνιστικές. Μόλις στο 6΄ ο Καραμάνος έκανε το 1-0 και στο 25΄ο Καφαντάρης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα δραστήριου σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Καφαντάρη (60΄) και Χαρούλη (71΄).

Μελισσοχώρι (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Κολοβός (80΄Παπαϊωάννου), Γουργιώτης, Σδράλης, Αγγελακόπουλος, Σουλιώτης, Λιάγκας (70΄Μαλαχτάρης), Καφαντάρης, Χαρούλης (75΄Ζαρκαδής) Καραμάνος, Δανιλούλης (60΄Γκουντάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Νάκας, Παπακωστούλης.

Δόξα Υπέρειας-Προμηθέας ΑΕ Λάρισας 1 – 3

Η Δόξα Υπέρειας πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 3 από τον Προμηθέα και έτσι έκλεισε τον πρώτο γύρο με 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Τζατζάκη να αστοχεί δις από θέση τετ α τετ. Στο 34′ και έπειτα από λάθος στην άμυνα της Δόξας ο Πότσης νίκησε με πλασέ τον Γεωργούλα και πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ήταν η σειρά του Σείζη να σκοράρει και να πετύχει το 0 – 2. Μάλιστα στο 58′ ο Πότσης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα και παράλληλα το 0 – 3. Το μοναδικό που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει στο 75′ με κεφαλιά του Πρίφτη στο τελικό 1 – 3.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Σπυρόπουλος (30′ λ.τ. Πρίφτης), Παπαδόπουλος (60′ Ζαχαράκης), Δημητρίου (70′ Τσιούρης Ν.), Τραμπάκουλος, Ντόντος, Γκατζόγιας, Κουσιώρας, Σουλτούκης, Καλφόγλου (75′ Τσιούρης Γ.), Τζατζάκης.

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Παϊτέρης (λ.τ. 55’ Τσούτσας), Καπετανόπουλος, Χατζησσαβίδης (80’ Ρουμπιές), Καρβουνάρης, Ψύρρας, Σεΐζης, Γκέκας, Πότσης, Κατσαμπέλας (50΄λ.τ. Κώστας), Δολμές ( 90’ Χολέβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Ζαχαρός, Καραμαγκιόλας.