Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία στο Ελευθεραί (PICS)

Ελευθεραί και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων έμειναν στο 0-0 σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν, στο 35’ είχαν μία καλή στιγμή όταν ο Δολιάνης έκανε το φάουλ – σουτ, αλλά ο Μπακαρτζής στην επαναφορά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχανε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 47’ το σουτ του Μπλάντα απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός. 70’ και 75’ έκανε τα σουτ ο Κυριάκης η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό καλό σουτ του Τσαπράζη για τους Αγίους Αναργύρους, απέκρουσε σε κόρνερ ο κίπερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζησόπουλος έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Καραποστόλης. Και στο 83’ και 85’ τα σουτ του Παπαδόπουλου και Δημητρέλη έφυγαν πάνω από στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Παπαμάνος, Στεργίου, Μακρίδης (88’ Μασρί), Ζιάρρας (65’ Τσεκούρας), Ζησόπουλος, Μπλάντας (50’ Κυριάκης), Δημητρέλης, Παπαδόπουλος (88’ Γουσόπουλος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Δολιάνης (46’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Ντουρουντάκης, Βίλλης, Κατσογιάννης, Κολοβός, Παναγιώτου, Τσαπράζης Σ., Δοξαριώτης (85’ Γκούγκλας), Τζεμολάρι (80’ Αμαρλαριώτης), Μπακαρτζής (70’ Μπισμπιγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκόγκος, Τσένος.