Βαθμολογία

Στην επανάληψη πήρε το τρίποντο η Αστραπή Ν.Π. (PICS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Γαλήνης, κερδίζοντας με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός των Κατσιάνου (26΄) και Τζίκα (39΄) οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και αποκόμισαν, δύο ράμματα έκαστος σε φρύδι και κεφάλι αντίστοιχα.

Στο α΄μέρος η Αστραπή είχε μια άκαρπη υπεροχή απειλώντας με τους Ζησούλη (7΄), Ταρταμπούκα (28΄) και Φούντα (43΄) με τον Σβάρνα να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Η Γαλήνη που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο α΄μέρος, είχε μια καλή στιγμή με τον Καλόγηρο στο 45΄.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την Αστραπή να προσπαθεί να επιβληθεί και η Γαλήνη να αντιστέκεται και μάλιστα στο 61΄άγγιξε το γκολ αλλά το πλασέ του Γκαραβέλη πέρασε πάνω από τον Κατσίκα και κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 67΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τους Φούντα και Ταρταμπούκα να συνεργάζονται ωραία αλλά το σουτ του τελευταίου εξουδετέρωσε δύσκολα ο Σβάρνας. Στο 71΄ο Νίκος Μανώλης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Φούντας με άψογο πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Τατρυταμπούκα πέτυχε το 2-0 και τη νίκη για την ομάδα του.

Πολλά τα παράπονα για το γήπεδο!!!

*Η διοίκηση της Αστραπής εκ μέρους του προέδρου κ. Χρήστου Καραμούτη δήλωσε τα εξής: «Εμείς σαν διοίκηση της Αστραπής κάναμε την προσπάθειά μας και γυρίσαμε στην φυσική μας έδρα, όμως όπως φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι κατάλληλο το γήπεδο αφού υπήρξαν δύο σοβαροί τραυματισμοί. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτή την εξέλιξη αναγκαζόμαστε και πάλι να φύγουμε. Θέλουμε όμως την μέριμνα της ΕΠΣΛ καθώς και της πόλης μας γιατί πραγματικά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφές): Κατσίκας, Μπομπότης (68΄ Σπύρο), Χλωρός, Κατσιάνος (26΄λ.τ Καφφές), Ζήσης, Κολλάτος, Καλτσάς (68΄Φακίτσας), Ζησούλης, Φούντας, Ταρταμπούκας, Μανώλης (86΄Μπόνιας).

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Kώστας Βασίλης): Σβάρνας, Τζήκας, Ζυγούρης (66΄λ.τ Ζυγογιώργος), Βασιλειάδης, Γκουτσιούδης, Κυριακόπουλος (86΄Μούσιος), Αγκόλι, Παιδής, Καμβούκος, Καλόγηρος (74΄Μωϋσιάδης), Τζίκα (39΄λ.τ. Γκαραβέλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Πατσής, Γκουγκότης.