Βαθμολογία

Με την «αύρα» του Μπόντε, νίκη η Δήμητρα Γιάννουλης (PICS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Κεραυνό Δένδρων (11/1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν συγκροτημένα και κατάφεραν στο 12’ και 24’ να πετύχουν τα τέρματα, με τα Δένδρα να μην είναι σε καλή ημέρα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη προσπάθησαν περισσότερο όμως η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν εκείνη που είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη.

Σημαντική η βοήθεια του Πάρη Μπόντε που μεταγράφηκε από τον Αετό Μακρυχωρίου στην Δήμητρα Γιάννουλης και σίγουρα αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τους πρωταθλητές χειμώνα. Στο 12’ ωραία ενέργεια από τον Μαυρουδή Ι., η ασίστ ήταν από τον Δίχρη για τον Μπόντε που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 24’ καλή μεταβίβαση του Δίχρη για τον Ραμάϊ, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαυρουδής Ι. έκανε με ωραίο σουτ του 2-0.

Στο 25’ τα Δένδρα είχαν μία καλή στιγμή, όταν ο Πέρπερας έκανε το σπάσιμο της μπάλας για τον Σερδένη, αυτός το πλασέ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57’ το σουτ του Πέρπερα απέκρουσε ο Βλιώρας. Στο 65’ χαμένο τετ α τετ του Αμπατζίδη, η Γιάννουλη θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 75’ όταν το σουτ του Σαπάκου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 89’ καλό σουτ του Ραμάϊ απέκρουσε με υπερένταση ο Ράγιας και στο 92’ το σουτ του Ραμάϊ χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Βλιώρας, Βιλανάνης, Σαπάκος, Ντούφας, Αμπατζίδης (75’ Τατσελάρι), Μπάμπαλης Ι., Παπακωνσταντίνου, Ραμάϊ, Μπόντε (79’ Σαλοκανάς), Μαυρουδής Ι. (60’ Μπουκουβάλας), Δίχρης (40’ Καρέλας).

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης (35’ λ.τ. Τσούτσος), Τασιούλας, Σκριάπας, Καλέσης Απ. (55’ Βόραδας), Γκάτης, Τασλακίδης (70’ Καλέσης Αχ.), Πέρπερας, Τσιγάρας (46’ Μπουζούκας), Σερδένης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Αναστασίου, Μάνος.