Βαθμολογία

Ήττα στο φινάλε για την ΑΕΛ Κ19, 1-2 από τον Άρη (PICS)

Η ΑΕΛ Κ19 ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Άρη Κ19 για την 18η αγωνιστική της Super League K19 σε αγώνα που διεξήχθη στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ (11/1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς για το νέο έτος, παρόλα αυτά πάλεψε ιδιαίτερα στην επανάληψη για την ανατροπή κάτι που τελικά δεν κατάφερε και λίγο πριν το φινάλε του ματς δέχθηκε ένα γκολ και έχασε το ματς.

Παρόλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΑΕΛ για την μαχητικότητα και είναι δεδομένο πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έρθουν νίκες δεδομένου του ταλέντου που διαθέτει η φουρνιά της ΑΕΛ του 2001.

Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο 3′ Από στημένη φάση και λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ, ο Σενγκέργκης ευνοήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ νίκησε τον νεαρό τερματοφύλακα Αντωνόπουλο για το 0-1. Στη συνέχεια ο Μπαλικτσής με σουτ από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ για τον Άρη.

Η ΑΕΛ απάντησε στο 13′ με μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Ζαχαράκης έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας διανύοντας σχεδόν το μισό γήπεδο, απέφυγε με ανοικτή ντρίμπλα και τον τερματοφύλακα του Άρη όμως το τελείωμα του ήταν αδύναμο και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Ο Άρης είχε ευκαιρία στο 15′ σε μία αντεπίθεση με τον Χατζηπιρπιρίδη να παίρνει μέτρα, να σουτάρει εκτός περιοχής όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ο Χατζηπιρπιρίδης είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς στο 40′, όταν σε μία αντεπίθεση, η άμυνα της ΑΕΛ απομάκρυνε στο ύψος της περιοχής, ο μέσος του Άρη έπιασε το μονοκόμματο σουτ στον αέρα, όμως ο Αντωνόπουλος ακούμπησε την μπάλα τόσο όσο να την στείλει στο δοκάρι!

Η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 67′ όταν μετά από ασίστ του Καμπέρη ο Ζαχαράκης κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας του Άρης, με το κεφάλι τσίμπησε την μπάλα από τον Τσιλιγγίρη και στην συνέχεια σε κενή εστία σημείωσε το 1-1.

Ο Άρης βρήκε απάντησε στο 85΄όταν ο Χατζηπιρπιρίδης από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μαρμαρίδης όπου αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έγραψε το 1-2. Η ΑΕΛ πάλεψε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση αλλά τελικά το σκορ έμεινε στο 1-2 γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ήττα.

ΑΕΛ Κ19: Αντωνόπουλος, Φουρκιώτης, Κορτσάρι, Μαλάκος, Μπουζούκης, Αγγελούλης, Καμπέρης, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης, Μιλτιάδης, Ζαχαράκης.
Έπαιξαν και οι: Χαλάτσης, Γκερίμι.

Άρης Κ19: Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κριμιτζάς, Μαρμαρίδης, Μπακουτσής, Μπαλικτσής, Βαβλιάκης, Χατζηπιρπιρίδης.
Επαιξαν και οι: Μουρατίδης, Παππάς, Φράκας, Τσιρωνάς, Καράμπελας.

Διαιτητική τριπλέτα: Λεωνίδας, Μπάλας, Σταφυλάς (Τρικάλων).