Βαθμολογία

Τρίκαλα - Λαμία 0-1

Με γκολ του Ρόμανιτς στο 51ο λεπτό η Λαμία έφυγε με το «διπλό» από τα Τρίκαλα (0-1) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Football League, αντιμετώπισαν τη Λαμία.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά δυνατά χωρίς να υπάρχουν φάσεις. Τα Τρίκαλα είχαν την μόνη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 42', όταν ο Τσίπρας είδε πολύ ωραία τον Ριζογιάννη αλλά, ο μέσος των γηπεδούχων ήταν άστοχος και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άκης Μάντζιος, έριξε στο παιχνίδι τον Ρόμανιτς στη θέση του Ανάκογλου και ο Σέρβος επιθετικός λίγα λεπτά μετά δικαίωσε τον προπονητή του.

Μετά από ωραία προσπάθεια του Μπάχανακ ο Ρόμανιτς σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στον Οικονομόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στη συνέχεια τα Τρίκαλα πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση προς την εστία του Νταμίρ και έτσι η Λαμία έφυγε με το «διπλό» από τα Τρίκαλα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους 8 του θεσμού.

Σκόρερ: Ρόμανιτς (51’).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας). Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας). 4ος: Μελιτζανίδης (Ημαθίας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Πέλκας (74’ Πελάεθ), Τεγούσης, Τσίπρας (78’ Παπαγεωργίου), Λώττας, Ελευθεριάδης (67’ Γρηγορόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Σάλιακας (82’ Βλαχομήτρος), Μπουλούλης (63’ Δημούτσος), Καραμάνος, Ανάκογλου (46’ Ρόμανιτς), Βασιλόγιαννης.