Βαθμολογία

Μοσχάτο: «Ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου πλησίασε τους παίκτες μας με σκοπό.. »

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μοσχάτου όπου καταγγέλει τον πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου ότι προσπάθησε να απομακρύνει τους παίκτες της ομάδας ώστε να πετύχει τον στόχο του. Αναλυτικά:

Η Α.Ε. Μοσχάτου καταγγέλει τις πρακτικές του Αθλητικού Σωματείου της Θύελλας Καμαρίου και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ο οποίος μη σεβόμενος τον υγιή και ευγενή ανταγωνισμό & την άμιλλα πλησίασε ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Μοσχάτου, με σκοπό να τους απομακρύνει από το Σωματείο μας, μεθοδεύοντας μάλιστα και υποδεικνύοντας τους τον τρόπο, ώστε να πετύχει τον στόχο του!

Μέχρι ενός σημείου, δικαιολογούμε τον άπειρο Πρόεδρο γιατί ώς νεόκοπος δε γνωρίζει τους κανόνες που διέπουν τον υγιή ανταγωνισμό καθώς και τον σεβασμό προς κάθε ποδοσφαιρικό αντίπαλο. Προφανώς, τον έχει τυφλώσει ο νεοπλουτισμός και θεωρεί ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα ....

Τον καλούμε, να είναι πιο προσεκτικός εάν επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα Σωματεία! Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν που στεγάζονται τα γραφεία της Α.Ε. Μοσχάτου και όποιος διακαώς, για τους δικού του σκοπούς επιθυμεί κάποιον από τους ποδοσφαιριστές μας, ας περάσει πρώτα από τα γραφεία να το συζητήσουμε.