Βαθμολογία

«Η άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς»

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η ομάδα των Τρικάλων, που κέρδισε 1-0 τον Ιωνικό και τώρα πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για άνοδο με 6 βαθμούς διαφορά από Ιωνικό και Βέροια, κάτι που σχολίασε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ηλίας Αϊβάζογλου, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM…

O “ισχυρός”  άνδρας της ομάδας των Τρικάλων, είπε:

-«Αν και αδικηθήκαμε από τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ιωνικό, ειδικά στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι το λάθος ήταν ανθρώπινο από τους διαιτητές και ευτυχώς για εμάς, νικήσαμε τον αντίπαλο και κατοχυρώσαμε μια διαφορά 6 βαθμών, παίζοντας με σθένος και σωστή τακτική».

-«Η κατηγορία είναι δύσκολη, παίρνουν μέρος μεγάλα και βαριά ονόματα ομάδων, ιστορικές ομάδες, αλλά τώρα πλέον η άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, από τα Τρίκαλα και πιστεύω ότι τη δεύτερη θέση θα διεκδικήσουν πέντε ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη».

-«Παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και αυτό λίγο μας άγχωσε, συγχαίρω τον Ιωνικό για τους φιλάθλους του, που ήρθαν εκεί και παρά την ήττα δεν δημιούργησαν το παραμικρό, όσοι πήραν προσκλήσεις φώναξαν για την ομάδα τους και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες του Ιωνικού, μια ωραία εικόνα».

-«Ο κόσμος των Τρικάλων, μπορεί να είναι και περισσότερος στο γήπεδο. Εμείς περιμένουμε 2.000-3.000 σε κάθε παιχνίδι για να δείξουμε την δυναμική μας και πιστεύω ότι τώρα που είμαστε στο +6 και παίζουμε κύπελλο με ομάδα Superleague, την Λαμία, την Πέμπτη, πιστεύω ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Πρέπει να γεμίσει. Τι άλλο πρέπει να κάνει η ομάδα μας; Κερδίζει, είναι πρώτη, θα πάρει την άνοδο και παίζει με ομάδα πρώτης κατηγορίας, άρα είναι λογικό να περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδό μας στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Λαμία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στα ίσια και ό,τι βγει από αυτή τη μάχη. Είναι ευκαιρία να δείξει ο κόσμος τη δυναμική των Τρικάλων την Πέμπτη στις 19:30, στον αγώνα κυπέλλου».