Βαθμολογία

Τρίποντα για Ελευθεραί, Υπέρεια, Μελισσοχώρι και Παναγροτικό

Δείτε ρεπορτάζ από του αγώνες της Α1’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος)

Αναγέννηση Φαρσάλων-ΑΟ Ελευθερών 1–2

Το Ελευθεραί επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 της Αναγέννησης Φαρσάλων. Στην επανάληψη τα «λιοντάρια» ανέβασαν στροφές και αφού έφτασαν στην ισοφάριση στο 68΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδόπουλου, κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη με δράστη τον Δημητρέλη στο 85΄να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός της Αναγέννησης, Νίκος Θεοχαρόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Κούρο, Ευθυμιάδης (90′ Θέος), Θλιβερός, (80′ Δημ. Δημουλάς), Πατσιούρας, Δημουλάς Π., Τσακαβίτης (80′ Κατμέρος), Ζαγγανάς, Καρακώστας Π., Σαλής.

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Παπαμάνος, Στεργίου, Μακρίδης (46΄Κυριάκης), Ζιάρρας (70΄Μάσρι), Ζησόπουλος, Μπλάντας (85’ Γουσόπουλος), Δημητρέλης (88΄Καλιάμπος), Παπαδόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Σκυβαλίδας, Παπακωστούλης.

Δόξα Ραχούλας-Δόξα Υπέρειας 2-4

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 2-4 κόντρα στη Δόξα Ραχούλας και μάλιστα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι πήραν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Καραντώνης (32΄) και Σκάκος (38΄).

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην με τον Κουσιώρα στο 51΄να μειώνει σε 1-2 με πέναλτι, δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση. Στο 60΄ο Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσια και στο 76΄ο Πρίφτης πέτυχε την ολική ανατροπή για το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο φινάλε ο Τζατζάκης.

Ραχούλα (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραντώνης, Σκάκος, Βλησσαρούλης, Εμμανουήλ, Ευσταθιάδης, Χασιώτης, Μηταλούλης (70΄Καραντάνος), Αργυρακούλης (78΄Θεοχαρούλης), Τζάνακας, Τιούτιος.

Υπέρεια (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Τραμπάκουλος, Δημητρίου, Πρίφτης, Ντόντος, Σουλτούκης (90′ Σπυρόπουλος), Καλφόγλου (60′ Γκατζόγιας), Κουσιώρας, Κερμελίδης (80′ Τσιούρης Γ.), Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Μάνος, Γκαρέλης.

Παναγροτικός Νίκαιας-Δάφνη Γλαύκης 4-0

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Παναγροτικός Νίκαιας μετά την ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στη Γλαύκη. Ο Ηλίας Χριστοδούλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σημείωσε χατ τρικ (27΄, 43΄, 52΄) ενώ σκόραρε και ο Καραφέριας (9΄).

Παναγροτικός (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου (60΄ Νικολακούλης Β.), Ψαρούλης Δ., Γεωργόπουλος, Σώκος, Πανδρεμένος, Παπακώστας (60΄Τσιάρας), Τσιούρα, Χουσενάι, Αλατάς (55΄Μπαλανίκας), Χριστοδούλου (60΄Νικολακουλης Αλ.), Καραφέριας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Πατσής, Βαλιώτης.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας-Αστραπή Ν. Πολιτείας 1–1

Προμηθέας και Αστραπή έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Ο Μανώλης άνοιξε το σκορ στο 45’ για την Αστραπή και στο 73’ ο Πότσης έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων-Αστήρ Μελισσοχωρίου 1-2

Το Μελισσοχώρι κατάφερε να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 κόντρα στους μαχητικούς Αγίους Αναργύρους. Ο Δολιάνης για τους γηπεδούχους έκανε το 1-0 στο 26’, στη συνέχεια όμως το Μελισσοχώρι έκανε την ολική ανατροπή. Στο 30’ ο Γκουντάρας έφερε το ματς στα ίσα και στο 59’ ο Καραμάνος έκανε το τελικό 1-2.