Βαθμολογία

Παπαδημητρίου: «Την Ξάνθη θα την σέβεστε»

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου απάντησε σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως την Ξάνθη θα πρέπει να την σέβονται όλοι. Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, η Ξάνθη. Αν και είχαμε αντίπαλό μας τον αέρα καταφέραμε και πήραμε το ματς. Ήμασταν καλύτεροι σ εόλη την διάρκεια είτε με κόντρα τον αέρα είτε υπέρ μας. Ο αντίπαλός μας σήμερα ήταν ο αέρας και κανείς άλλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη μετά το αποτέλεσμα που είχαμε πριν τις γιορτές, είπαμε ότι θα αντιδράσουμε και το καταφέραμε.

Τον κύριο Κούγια αν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως ιδιοκτήτης δεν θα τον σχολίαζα εκ θέσεως, επειδή όμως είναι μεταφραστής της ομάδας απαντώ στον μεταφραστή της ομάδας πως η φιλοξενία μας ήταν άψογη και ανάλογη αυτής που δεχόμαστε στην Λάρισα. Βέβαια θα πρέπει να μας πληρώσουν τα σπασμένα αποδυτήρια που άφησαν στο γήπεδό μας. Το ότι τον βρίζει ο κόσμος είναι φυσιολογικό όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με την Ξάνθη, αλλά ό,τι σπέρνεις, θερίζεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την Ξάνθη θα την σέβεστε, η Ξάνθη έχει 31 χρόνια στην Α’ Εθνική και αυτά που έχει πετύχει οι άλλοι τα ονειρεύονται. Για αυτό την Ξάνθη θα την σέβονται και γενικά και αγωνιστικά».