Βαθμολογία

Ο Βασίλης Σπανός πήρε από το χέρι το Ναρθάκι (PICS)

Ο ΑΟ Ναρθακίου πέρασε από την δύσκολη έδρα της Γαλήνης κερδίζοντας τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 0-2 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο αέρας στο παιχνίδι ήταν πολύ δυνατός και κρύος, το Ναρθάκι όμως είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το οριζόντιο δοκάρι και το ένα γκολ. Στην επανάληψη η Γαλήνη προσπάθησε να ισορροπήσει, άδοξα όμως αφού στο 75’ δέχθηκε και το δεύτερο τέρμα.

Στο 8’ κόρνερ του Βράκα, έδιωξε με υπερένταση σε νέο κόρνερ ο Σβάρνας. Στο 27’ το σουτ του Αρσενόπουλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σβάρβας. Στο 30’ ο Βράκας έδωσε για τον Αρσενόπουλο, αυτός έκανε την κάθετη για τον Καραβαγγέλη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πάλι ο Σβάρνας στο 35’ εξουδετέρωσε σουτ του Αρσενόπουλου. Στο 43’ εκτέλεση φάουλ του Αρσενόπουλου, ασθενείς απόκρουση του Σβάρνα και ο Σπανός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 68’ ο Παιδής εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα όμως βρήκε πάνω στον Ζεϊμπέκη. Στο 70’ καλό σουτ του Αρσενόπουλου έφυγε δίπλα από το δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα ο Τζήκας έκανε τη κεφαλιά από κοντά, πέρασε όμως άουτ και στο 75’ ύστερα από κάθετη πάσα του Καπετάνου, ο Σπανός βρέθηκε τετ α τετ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Κώστας Βασίλης): Σβάρνας, Τζήκας, Γκρίτζας (70’ Καψαλός), Ζυγογιώργος, Αγκόλι, Γκαραβέλης, Γκουτζιούδης, Καμβούκος, Κυριακόπουλος, Καλόγηρος, Παιδής.

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Λελετζής Ε., Νταϊάκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας (75’ Μπουλούτσος), Καραβαγγέλης, Σπανός, Βράκας (65’ Καπετάνος), Βαρελάς (85’ Μανταλιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Ζαχαρός, Σιαπλούλης.