Βαθμολογία

Άνοιξε το «χορό» των μεταγραφών ο Αετός Μακρυχωρίου!

Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/1) ο Αετός Μακρυχωρίου που έχει στόχους πρωταγωνιστικούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι άνθρωποι της διοίκησης με τον πρόεδρο κ. Κώστα Τουρλακόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα θα κάνουν ότι το δυνατόν καλύτερο, δηλαδή θα «ψωνίσουν από το πάνω ράφι» έτσι ώστε να δώσουν τις καλύτερες λύσεις στην ομάδα τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο λόγος είναι για τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Αλεξανδρή που στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς ανήκε στον Ηρακλή Λάρισας που μετέχει με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Στέλιος Αλεξανδρής, γεννημένος το 1998, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου και αγωνίσθηκε με την ομάδα της Νίκης Βόλου τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017 καταγράφοντας 40 συμμετοχές. Την περίοδο 2017-2018 και 2018-2019 αγωνίσθηκε στη Γ’ Εθνική στον Γ.Σ. Αλμυρού έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα την Πέμπτη (2/1) και τίθεται στη διάθεση του προπονητή κ. Κώστα Κατσάρα για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/1) στο Αργυροπούλι κόντρα στην τοπική Δόξα.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας εξετάζουν ποδοσφαιριστές από ανώτερο πρωτάθλημα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.