Βαθμολογία

Τέλος ο Γροντής συνεχίζει στο εξωτερικό, δανεικός ο Βουτσάς

Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Δημήτρης Γροντής ενώ ο Δημήτρης Βουτσάς το επόμενο εξάμηνο θα αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΟ Τρίγλιας. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γροντή. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του που είχε διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Η ΠΑΕ Εργοτέλης του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, ο 25χρονος μέσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μια δελεαστική πρόταση εκτός Ελλάδος με “υποχρέωσε” να προχωρήσω στην λύση του συμβολαίου μου με τον Εργοτέλη.  Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που φόρεσα τη φανέλα του Εργοτέλη. Είναι μια ομάδα πρότυπο, πραγματικά μια οικογένεια που ο κάθε παίκτες θα ήθελε ν αγωνιστεί. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων που έχουν τεθεί.»

Δανεικός ο Βουτσάς

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τον δανεισμό του Δημήτρη Βουτσά στην Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.