Βαθμολογία

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται ταχεία ανάρρωση στον 17χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κ-19, Αργύρη Παπαλέξη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (30/12) σε μια ανύποπτη στιγμή στην προπόνηση και χωρίς πίεση από συμπαίκτη του, πάτησε άσχημα και γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα περόνης!

Ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, κ.κ. Στουρνάρα (προπονητή), Κουκούλη (Γενικό Αρχηγό) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου κρίθηκε άμεσα αναγκαίο το χειρουργείο.

Τελικά η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ο Παπαλέξης τώρα αναρρώνει σε δωμάτιο του Π.Π.Ν.Λ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον Καθηγητή κ. Σωκράτη Βαρυτιμίδη για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης.

Ο νεαρός παίκτης που αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για την ΠΑΕ θα επανέλθει σε ρυθμούς προπόνησης μετά από τέσσερις μήνες. Κουράγιο Αργύρη και να ξέρεις ότι όλοι είμαστε δίπλα σου για ότι και αν χρειασθείς.

Γιατί έτσι είναι οι οικογένειες...