Βαθμολογία

Κέρκυρα: Αποχώρηση Γιώτα!

Τα προβλήματα στο... στρατόπεδο του ΑΟ Κασσιώπη διογκώνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς στις πελώριες οικονομικές και αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας, προστέθηκε τώρα η αιφνίδια αποχώρηση του Αργύρη Γιώτα από τα διοικητικά.

Σύμφωνα με το corfucorner.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας, το περασμένο καλοκαίρι είχε δείξει έντονη διάθεση να εμπλακεί στην ΠΑΕ και είχε αναλάβει πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τον σύλλογο σε πολλά επίπεδα. Παραδείγματος χάριν, είχε καλύψει τα έξοδα της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Νάουσα, μεσολάβησε ώστε να βρεθεί λύση στην διαφορά που υπήρχε με την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο ξενοδοχείο του κ.α. Ωστόσο, όσο ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του, άλλο τόσο ξαφνικά... εξαφανίστηκε!

Ο Γιώτας απέσυρε το ενδιαφέρον του για τους «κυανέρυθρους» και αποφάσισε να πάψει να ασχολείται μαζί τους. Όσες φορές στο τελευταίο διάστημα η ιστοσελίδα μας επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μας εξηγήσει τους λόγους, η κλήση μας δεν έτυχε απάντησης. Το... κερασάκι στην τούρτα; Ο Αργύρης Γιώτας έδιωξε και από το ξενοδοχείο του τους παίκτες του ΑΟΚ, στους οποίους η Διοίκηση της ΠΑΕ νοίκιασε σπίτια για να μείνουν στην περιοχή του Περάματος.