Βαθμολογία

Η HTC ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Note II

H Dell και η Samsung ήταν οι πρώτες εταιρείες που κυκλοφόρησαν υβρίδια smartphone/tabletστις 5 ίντσες, ακολούθησε η LGκαι σύντομα, όπως όλα δείχνουν, σειρά παίρνει η HTC.
Σύμφωνα με πηγές του Digi Times, η ταϊβανέζικη εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συσκευή στις 5 ίντσες προκειμένου να ανταγωνιστεί το GalaxyNoteIIαλλά και το LG Optimus Vu.
Oι πηγές αναφέρουν πως το νέο smart phone θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD στα 1794x1080, πράγμα που μάλλον σημαίνει πως η πλήρη ανάλυση της συσκευής θα είναι στα 1920x1080, με περίπου 126 γραμμές δεσμευμένες για τα touchbuttons.
Οι φήμες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν, έστω και ανεπίσημα, παλαιότερες αναφορές για ένα tablet5 ιντσών από την HTC.
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το GLBenchmarkέδωσε στη δημοσιότητα μετρήσεις μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συσκευής, της HTC6435LVWμε οθόνη 1794x1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.5GHzκαι chip γραφικών Adreno 320.
Η συνήθης τακτική της εταιρείας πάντως όσον αφορά την κυκλοφορία νέων συσκευών μέσα στο χειμώνα είναι η διεξαγωγή ενός αντίστοιχου event στις αρχές του φθινοπώρου.
Εάν τελικά η HTCαποφασίσει να κυκλοφορήσει τη συσκευή, πιθανότατα θα ορίσει μια ημερομηνία μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ώστε να προσπαθήσει να χτυπήσει τις κυκλοφορίες άλλων εταιρειών, όπως της Apple, της Amazonκαι της Samsung.
 

Πηγή: newsbeast.gr