Βαθμολογία

Στη λίστα της ΑΕΛ επιθετικός από το Ιράν (VIDEO)

Δεδομένα στην ΠΑΕ ΑΕΛ θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού, από την στιγμή που Μάρκο Νούνιτς και Αμπιόλα Ντάουντα αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης.

Όπως αποκάλυψε το Sportime στο φύλλο της Δευτέρας (30/12), εδώ και καιρό οι Θεσσαλοί αναζητούν τον εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης και τον βρήκαν. Αυτός είναι ο Αλί Γκορμπανί. Ο 29άχρονος Ιρανός είναι ο βασικός στόχος της διοίκησης για να ενισχύσει την επίθεση και οι άνθρωποι της ομάδας πιέζουν τον ποδοσφαιριστή για να απαντήσει άμεσα στην κρούση που του έχει γίνει.

">http://

Ο ύψους 1,93 μέτρων ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της πατρίδας του. Ναι μεν βρίσκει δίχτυα, ωστόσο ο μέσος όρος του δεν ξεπερνάει τα έξι γκολ σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιρανικό που δεν θεωρείται δύσκολο. Την πρώτη και μοναδική φορά που βγήκε εκτός της χώρας του, αυτή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018 για λογαριασμό της Σπάρτακ Τρνάβα. Στους Σλοβάκους αγωνίστηκε μόλις για ένα εξάμηνο, όπου σε συνολικά 17 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και άμεσα επέστρεψε στο Ιράν και την Σεπαχάν.