Βαθμολογία

ΑΕΛ: Προς παραμονή ο Κρίστινσον

Εκτός από τις κινήσεις που αναμένεται να κάνει η ΑΕΛ το ερχόμενο διάστημα, μεγάλο βάρος έχει πέσει και στην παραμονή του Έγκμουντουρ Κρίστινσον και όλα δείχνουν πως ο Ισλανδός τερματοφύλακας θα μείνει ακόμα δύο χρόνια στους «βυσσινί».

Με την ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, το 2019 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΛ. Οι... βυσσινί πάντως δεν μένουν σε αυτό και κοιτάζουν με το ίδιο ζήλο και την συνέχεια, καθώς θέλουν να ενισχυθούν όσο γίνεται περισσότερο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ενίσχυση που δεν θα έχει να κάνει μόνο με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και τις ανανεώσεις παικτών που θεωρούνται κομβικοί.

Ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου είναι και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο 30χρονος Ισλανδός τερματοφύλακας που φέτος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, όπως και πέρσι, θεωρείται και είναι εξαιρετικά σημαντικός για τους... βυσσινί. Και μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΛ να αναζητούν παίκτη για την θέση αυτή, αλλά βασικός στόχος είναι και η παραμονή του Κρίστινσον.

Ένας στόχος που είναι κοντά στο να επιτευχθεί, καθώς ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια. Εκτός όμως από την παραμονή του Ισλανδού, υπάρχουν και οι κινήσεις. Οι Θεσσαλοί σίγουρα θα πάρουν έναν αριστερό μπακ, δύο επιθετικούς, καθώς το γκολ είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, με δεδομένες τις πολλές πλέον ευκαιρίες που φτιάχνει, αλλά και ένα 8άρι. Επίσης όπως όλα δείχνουν επιστρέφει και ο Μασούρας και αν θα υπάρξει και άλλη ενίσχυση, θα εξαρτηθεί και από τους παίκτες που θα αποχωρίσουν.

Πηγή: gazzetta.gr