Βαθμολογία

Αποφασιστικός στην επανάληψη ο Φαλανιακός, πήρε την πρόκριση! (PICS)

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε το Σάββατο (28/12) ο Φαλανιακός αφού επικράτησε στο γήπεδο της Γιάννουλης της αξιόμαχης Δήμητρας (1-3).

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος


Το γήπεδο ήταν αρκετά βαρύ και αυτό δεν βοήθησε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο στο 7’ μπήκαν μπροστά οι γηπεδούχοι, στη συνέχεια ο Φαλανιακός δημιούργησε ευκαιρίες με την μεγαλύτερη στιγμή στο 38’.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ αποφασιστικά, στο 58’ έφεραν αρχικά το ματς στα ίσα, στο 70’ έκαναν την ολική ανατροπή για το 1-2 και στο 88’ διεύρυναν το σκορ για το τελικό 1-3.

Στο 7’ πήρε τη μπάλα ο Ραμάϊ από τον Κολοβό Ν., έδωσε στον Σαλοκανά που έκανε το πλασέ, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Μπλέντι, έδιωξε με υπερένταση ο Κοτλής σε κόρνερ. Στο 25’ δυνατό σουτ του Πανταζή Γ. τη μπάλα έβγαλε με δυσκολία ο Κοτλής σε κόρνερ.

Στο 30’ ευκαιρία για τη Γιάννουλη όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Ραμάϊ, ο Ντούφας την επικίνδυνη κεφαλιά από κοντά, μεγάλη επέμβαση του Μάλτζαρη σε κόρνερ.

Στο 38’ μοναδική ευκαιρία χαμένη με τον Πανταζή Γ. που πέρασε όλη την άμυνα έκανε το πλασέ από κοντά και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54’ καταπληκτική σουτ του Τσιάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1. Στο 64’ πολύ καλό σουτ του Φουσίκα, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοτλής. Στο 67’ εξαιρετική σουτ του Λεσάϊ στην κίνηση, μεγάλη επέμβαση του Κοτλή σε κόρνερ.

Στο 70’ η ενέργεια ήταν του Λεσάϊ που γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μπλέντι με όμορφο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το 1-2.

Στο 78’ ευκαιρία χαμένη για τον Μπλέντι που από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 88’ ωραία ενέργεια από τον Πανταζή Η. που έδωσε για τον Φουσίκα, αυτός με ένα όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-3.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Κατέρης (46’ Σαπάκος), Αμπατζίδης, Βιλανάκης (80’ Γκιολένα), Ντούφας, Ντόκος, Γκαλγκανόπουλος (71’ Μαυρουδής Α.), Μπάμπαλης, Σαλοκανάς (59’ Μαυρουδής Γ.), Ραμάϊ, Δίχρης.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Κολοβός Ν. (74’ Πανταζής Η.), Φλώρος, Λυγούρας Β. (85’ Καρυώτης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (63’ Φουσίκας), Τσιάκος, Ιωαννίδης (50’ Λεσάϊ).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καραγιάννης, Μπλιώνας.