Βαθμολογία

Διαιτητές SL1: Θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας σε ΚΕΔ / ΕΠΟ και Χούμπελ!

Οι διαιτητές της Super League 1 σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ / ΕΠΟ αλλά και τον ίδιο τον Χέρμπερτ Χούμπελ.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει οι διαιτητές - βοηθοί της SL1 ήταν εδώ και μέρες δυσαρεστημένοι με τις τοποθετήσεις - δηλώσεις του Χέρμπερτ Χούμπελ, θεωρώντας ότι τους... άδειασε έτσι. Επίσης έχουν σοβαρά παράπονα και από τους χειρισμούς της ΚΕΔ / ΕΠΟ και του ίδιου του Βίτορ Περέιρα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι διαιτητές θα αποστείλουν το αργότερο έως την Δευτέρα επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ / ΕΠΟ και τον Χούμπελ. Στον Αυστριακό θα εκφράζουν την αντίδρασή τους στα όσα είπε, τονίζοντας ότι περίμεναν στήριξη και όχι το ανάποδο και στον Περέιρα - που επίσης έχει θέματα και προβλήματα με τον Αυστριακό αξιωματούχο - περίπου το ίδιο ενώ θα ζητούν και εξηγήσεις - διευκρινίσεις για το θέμα του VAR.

Την ίδια στιγμή το κλίμα που εισπράττουν οι διαιτητές είναι πως οι ομάδες σε μεγάλο βαθμό δεν θα πάρουν πίσω τις μηνύσεις τους. Σε αυτήν την φάση και ενόψει του Δ.Σ. της Δευτέρας - που θα καθορίσει αρκετά πράγματα - φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να μην γίνει μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.