Βαθμολογία

Σε εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019 με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο όπου η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-0, ενώ μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνουν διακοπές, καθώς προπονητής και παίκτες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν ότι το πρωτάθλημα θα κάνει επανεκκίνηση στις 5 Ιανουαρίου, αν οι διαιτητές δεν πάρουν πίσω την απόφαση για αποχή.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται να ενισχυθεί σε πέντε θέσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και κινείται από Ασία μέχρι Λατινική Αμερική. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σικάφκα έχουν απομείνει μόνο ο Νούνιτς και ο Ντάουντα. Στη συνέχεια η ομάδα θέλει έναν τερματοφύλακα καθώς έχει μείνει μόνο με τον Κρίστινσον και τον νεαρό Σουλούκο.

Η λύση συνεργασίας με τον Ζίφκοβιτς δείχνει ότι θα αποκτήσει αριστερό μπακ, ενώ επίσης υπάρχει σκέψη και για επιτελικό μέσο αφού Μπούστος και Μιλοσάβλιεβιτς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό τον ρόλο.

Παράλληλα η ομάδα θα κινηθεί και για πλάγιο επιθετικό αφού εκτός του Ουάρντα δεν υπάρχει κανένας άλλος με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών του Φιλίποβιτς και του Ασούμπρε. Τέλος πληροφορίες θέλουν η ομάδα να κινείται και στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από κατώτερες κατηγορίες.