Βαθμολογία

Καλαμάτα: Τέσσερις στο πρώτο κύμα εξόδου

Οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ της Καλαμάτας είναι αρκετές με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν φανέλα μπορεί να φτάσει και διψήφιο νούμερο.

Οι μελανόλευκοι δεν πρόκειται βέβαια να ανακοινώσουν αποδεσμεύσεις εάν πρώτα δεν έρθουν συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προορίζονται να αντικαταστήσουν τους “φευγάτους”, πλην όμως υπάρχει μια πρώτη εικόνα των αλλαγών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο πρώτο κύμα της εξόδου από την ομάδα βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος από καιρό δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια για την επόμενη μέρα, ο 32χρονος σέρβος κεντρικός μέσος Μίλος Τζόκιτς, ο οποίος κατά γενική ομολογία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επιπλέον ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο 19χρονος Στάθης Δήμος και τέλος ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα λόγω του τραυματισμού του.

Η περίπτωση Ράκιτς

Σκέψεις υπάρχουν και για τον Τζόρτζε Ράκιτς, ο οποίος δεν έδειξε ικανός να παίξει το ρόλο του πρώτου σέντερ φορ για τον οποίο αποκτήθηκε και έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Βρέθηκε στην σκιά του Βαγγέλη Αλεξόπουλου και το μέλλον του θα κριθεί εν πολλοίς από την μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας στη θέση του φορ, η οποία ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τις αμέσως προσεχείς μέρες και με την ανακοίνωση των επόμενων μεταγραφικών αποκτημάτων, -θυμίζουμε πώς επίσημα έχουν ανακοινωθεί μόνο οι Κώστας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Πανάγου-, θα γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα που θα αποχαιρετήσουν την Καλαμάτα αναζητώντας αλλού την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής.

Πηγή: Sport365