Βαθμολογία

«Με νταϊλίκια και εκφοβισμούς δεν κερδίζονται πλέον οι αγώνες»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο ΝΠΣ Βόλος στη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο αίτημα του Ολυμπιακού για επανάληψη του αγώνα. Οι νεοφώτιστοι επισημαίνουν πως δέχονται να ξαναγίνει το παιχνίδι, εφόσον επαναληφθούν και τα παιχνίδια που σκανδαλωδώς ευνοήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Μάλιστα, αναφέρουν ενδεικτικά τον τελικό Κυπέλλου του 2013, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2011, με το περίφημο οφσάιντ του Κατσουράνη. Καταλήγοντας, ο ΝΠΣ Βόλος υποστηρίζει ότι «δεν γίνεται να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», ενώ τέτοιες πρακτικές μικραίνουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε απάντηση του παραληρήματος μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που δυστυχώς με τις πράξεις κάποιων παραγόντων του ξεφτιλίζεται στο Πανελλήνιο, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος είναι σύμφωνη με την επανάληψη του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός, με την προϋπόθεση πριν από αυτό να επαναληφθούν οι αγώνες όπου τα διαιτητικά «εγκλήματα» ευνόησαν τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάποια από αυτά του χάρισαν τίτλους.

Και για όσους έχουν ξεχάσει τις κλοπές υπέρ του Ολυμπιακού, ενδεικτικά σας αναφέρουμε δύο αγώνες όπου έχουν κρίνει τίτλους αλλά και δύο φετινούς αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς και έχει κερδίσει βαθμούς που δεν άξιζε:

11/5/2016 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (τελικός κυπέλλου) 3-1 ΚΛΟΠΗ

19/2/2011 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 ΚΛΟΠΗ

25/9/2019 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΚΛΟΠΗ

19/10/2019 Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 ΚΛΟΠΗ

Θα μπορούσαμε φυσικά να αναφέρουμε εκατοντάδες άλλα ματς όπου τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τη διαιτησία, αλλά το θεωρούμε περιττό, μια και όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει.

Το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε είναι ότι δεν γίνεται να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Με νταϊλίκια και εκφοβισμούς δεν κερδίζονται ούτε οι αγώνες αλλά και ούτε και τα πρωταθλήματα. Αυτές οι πρακτικές και οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κύριοι του Ολυμπιακού, μην μικραίνετε άλλο τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

ΗΜΑΡΤΟΝ

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που σε κάθε αγώνα επιδιώκει το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε που μας απασχολεί».