Βαθμολογία

Παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις στον Αμπελώνα (PICS)

Στο γήπεδο του Αμπελώνα διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (22/12) η αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με τον Σμόλικα Φαλάνης για την Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, το πρώτο ήταν για τον Αμπελωνιακό που είχε τις ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ στο 31’ και στο 42’ θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του.

Στην επανάληψη όμως ο Σμόλικας πίεσε και δημιούργησε πολύ επικίνδυνες ευκαιρίες και κυριολεκτικά στην εκπνοή του έξτρα χρόνου έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 3’ ωραία ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Χατζούλης, τον σταμάτησαν οι αμυντικοί με κόρνερ πριν γίνει απειλητικός. Το επόμενο λεπτό ο Μεσημέρης πήρε την κεφαλιά έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Γραβάνης. Στο 27’ καλή στιγμή για τον Σμόλικα, ωραία συνεργάστηκαν ο Μπόντε με τον Μπέτση, τον τελευταίο σταμάτησαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 31’ ο Κυρίτσης έδωσε για τον Αλεξανδρή, αρχικά τον σταμάτησαν οι αμυντικοί, ο ίδιος παίκτης πήρε εκ νέου τη μπάλα και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία έβαλε την ομάδα του μπροστά για το 1-0.

Στο 36’ ο Γκατζιούρας έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Μπέτση, αυτός έκανε το σουτ από κοντά τον σταμάτησε με τα πόδια ο Βραζιτίκος.

'

Στο 42’ ο Αλεξανδρής πέρασε τον αμυντικό, έβγαλε ωραία για τον Χατζούλη που έκανε το σουτ, τον σταμάτησε στο ύψος του πέναλτι ο έμπειρος Κολοβός σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αλεξανδρής, έδιωξε με τις γροθιές ο Γραβάνης.

Στο 55’ την επικίνδυνη κεφαλιά του Κακαζούκη εξουδετέρωσε δύσκολα ο Βραζιτίκος. Το επόμενο λεπτό, καλό σουτ του Γκατζούλη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του κίπερ του Αμπελώνα.

Στο 71’ ωραία συνεργασία του Ηλιόπουλου με τον Μπόντε, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, έδιωξε με τις γροθιές ο Βραζιτίκος. Στην επαναφορά ο Μπέτσης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 79’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Σμόλικα με τον Κολοβό να κάνει την βαθιά μπαλιά και να βρίσκει τον Κακαζούκη που έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε σύριζα από την εστία του Βραζιτίκου.

Στο 90’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μολάς, την κεφαλιά πήρε ο Κολοβός από κοντά, μπλόκαρε ψύχραιμα ο Βραζιτίκος και στο 94’ ο Μολάς έβγαλε τη σέντρα και ο Σκούπρας βρήκε τον τρόπο μέσα από την άμυνα να κάνει το σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Σίγουρα ο Αμπελωνιακός ήταν εκείνος που «καιγόταν» για βαθμούς και έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι έμεινε με την πικρία αφού στο τέλος γνώρισε την ισοφάριση. Ο Σμόλικας πάλεψε μέχρι το τέλος και αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει πήρε έστω και τον πόντο στο φινάλε του αγώνα.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Δανιλούλης): Βραζιτίκος, Ντέϊβιντ, Βούκιας, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Σ., Δαλακώνης, Χατζούλης, Κουδέρης, Αλεξανδρής (85’ Κατσής), Κυρίτσης (93’ Νταλακούρας).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός Κ., Ζαμπέτας, Λάλλος (52’ Ηλιόπουλος), Τσιρογιάννης (52’ Γκατζούλης), Μολάς, Μπέτσης, Κακαζούκης, Μπόντε.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Γκουγκότης, Τσένος.