Βαθμολογία

«Θα κλείναμε τη χρονιά με επιτυχία αν δεν έμπαινε το γκολ στο 90+2'»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά και την ήττα της ομάδας του με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League 2

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας είναι οι εξής: «Μετά από 4 σερί νίκες που είχαμε, πιστέψαμε ότι θα κλείσουμε τη χρονιά με επιτυχία. Τα καταφέραμε μέχρι ενός σημείου, μέχρι το 92’. Πιστέψαμε ότι θα κλείναμε έτσι τη χρονιά, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο β’ ημίχρονο, ο Πλατανιάς μας πίεσε, παρ’ όλα αυτά, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες με τα σουτ των Τασιούλη, Σιφναίου και Μπαστακού για να γίνει το σκορ 0-2 ή 1-2, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν βάζεις γκολ, θα φας… Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, τελείωσε αυτή η χρονιά, θα κοιτάξουμε μπροστά, με δουλειά για να ξεκινήσει η νέα χρονιά από το παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννινα πάλι με επιτυχίες, όπως ξεκινήσαμε και φέτος, να το ξεκινήσουμε και του χρόνου. Εύχομαι καλή πορεία στον Πλατανιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί η φιλοξενία ήταν άψογη».

Για το φετινό στόχο του Απόλλωνα Λάρισας: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τον πρώτο λόγο και μετά είναι ο Απόλλων, όπως έχω δει τα παιχνίδια και επίσης και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι υπόλοιπες ομάδες παρόλο που δεν έχουν τέτοια μπάτζετ και τέτοιους παίκτες, το βάθος που έχουν αυτές οι ομάδες στον πάγκο, όλες πιστεύω ότι προσπαθούν για την 6άδα και αυτό είναι επιτυχία».