Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ

Επιστροφή στις νίκες! Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου, σε ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League 1, στο «AEL FC Arena». Με σκόρερ τους Φατιόν με εκτέλεση πέναλτι στο 18 και με τον Ουάρντα με κεφαλιά ψαράκι στο 39ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος έπαιζε από το 28' με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γιάννη Οικονομίδη για σκληρό φάουλ πάνω στο Φατιόν Άντονι.

Κίτρινες: 42’ Σταυρόπουλος - 39’ Ουάρντα, 46’ Μπούστος, 66’ Φατιόν, 69’ Στάνκοβιτς, 87’ Μόρας.

Κόκκινες: 28’ Οικονομίδης.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Φατιόν (70’ Σεσέροβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (85’ Μπάλλας), Ουάρντα, Μπούστος (75’ Φιλίποβιτς), Ντάουντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (66’ Εμμανουηλίδης), Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας, Τσιλούλης (56’ Σαραμαντάς), Γρίβας (56’ Παπανικολάου), Αραμπούλι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Στεφανή (Καρδίτσας). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) και AVAR η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας).