Βαθμολογία

Συναρπαστικό ματς στη Ραχούλα με νικήτρια την Αστραπή (PICS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην ομάδα της Δόξας Ραχούλας με σκορ 3-2 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Αστραπή με δύο γρήγορα γκολ στο 5’ και 10’ έπιασε στον «ύπνο» την Ραχούλα που αντέδρασε και μείωσε στο 25’. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 58’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, ένα λεπτό όμως αργότερα η Νέα Πολιτεία μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ. Η Ραχούλα έμεινε από το 70’ με παίκτη λιγότερο, από εκεί και πέρα παίχθηκε δυνατό και καλό ματς, Ραχούλα πίεσε για να ξανά ισοφαρίσει, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και τη νίκη πήρε η Αστραπή.

Στο 5’ ο Ζήσης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Ταρταμπούκας με αριστερό σουτ έκανε το 2-0. Στο 15’ ο Σταμπολάκης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Στο 25’ ο Θεοδώρου έβγαλε τη σέντρα και ο Καραντώνης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Καλτσά κόντραρε σε σώματα για την Αστραπή.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας το φάουλ του Αργυρακούλη έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσικάς. Ενώ στο 35’ ο Ζησούλης είχε χαμένο τετ α τετ. Σε αντεπίθεση στο 58’ ο Καραντώνης έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Καλτσάς με ωραίο σουτ έκανε το 3-2 για την Αστραπή.

Στο 70’ ο Τσαγκαλάς δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για την Ραχούλα. Στο 73’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη του Αργυρακούλη, όταν έκανε το σουτ αλλά κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα τον Ταρταμπούκα σταμάτησε με τα πόδια ο Αθανασόπουλος. Στο 87’ ο Φούντας έχασε την ευκαιρία από κοντά να σκοράρει, ενώ στο 90’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Ραχούλα όταν ο Αργυρακούλης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έτσι δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Κατσίκας, Μπομπότης, Κατσιάνος, Καλτσάς, Ταρταμπούκας (93’ Θεοχάρης), Ζησούλης, Ζήσης, Καφφές Ζ., Μανώνης (60’ Φούντας), Νότης (70’ Φακίτσας), Χλωρός.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης, Τζάνακας, Σκάκος, Αργυρακούλης, Βλησσαρούλης, Χασιώτης, Σταμπολάκης (78’ Σωτρίνης), Τσαγκαλάς, Θεοδώρου (73’ Μηταλούλης), Καραντώνης (61’ Εμμανουήλ).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Πάλλας.