Βαθμολογία

Απόδραση από τα Ταμπάκικα για την Ανθούπολη (PICS)

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ανθούπολη στην έδρα των Αμπελοκήπων με σκορ 0-1 το Σάββατο (21/12) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφεραν πολύ νωρίς στο 7’ να μπούνε μπροστά στο σκορ, όταν ο Καφανέλης Α. έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Αναγνώστης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα καλό σουτ του Μασούρα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γερμάνη. Στο 20’ ο Μπόλος από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς. Στο 30’ ο Δόνος είχε οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 35’ και 40’ για την Ανθούπολη ο Αναγνώστης και ο Λεμονής είχαν χαμένα τετ α τετ. Στο 75’ ο Δόνος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ ο Αναγνώστης είχε οριζόντιο δοκάρι για την Ανθούπολη, ενώ χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους είχαν και οι Σκορδίλης και Χοτάϊ.  

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Τριτάρης, Βεργής, Τσιπλικιάρης, Μανίκας (70’ Άλμπι), Μπόλος (81’ Μαρούδας), Δόνος, Παρασκευούδης (46’ Βασιλειάδης), Μάτα.

Ανθούπολη (Βάϊος Καραφέρης): Βάρνας, Κουμπούρας, Αργυρούλης, Μασούρας, Ευαγγέλου, Χοτάϊ (60’ Σκορδίλης), Λεμονής (60’ Δημόπουλος), Αναγνώστης, Καφανέλης Απ., Καφανέλης, Καρατζούκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Γκούτζιος, Κυρατσούλης.