Βαθμολογία

Νίκη κορυφής για την Αναγέννηση Καλοχωρίου!!!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου έπιασε το ρετιρέ της βαθμολογίας κερδίζοντας το Σάββατο (21/12) τον Θερμαϊκό Στομίου με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι στο 15’ με το πλασέ του Νούσιου Γ.Β. μέσα από την περιοχή μπήκαν μπροστά στο σκορ (1-0).

Στην επανάληψη το Στόμιο απείλησε στο 48’ όταν ο Τσερίκου Ν. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 55’ ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Χαμένη ευκαιρία για το Στόμιο είχε ο Πολύζος στο 57’. Στο 60’ ο Τσαγκούλης για το Καλοχώρι δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. Καλή στιγμή στο 75’ είχε ο Νούσιος Γ.Α. όταν το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Και η Αναγέννηση πήρε τη νίκη στο 88’ όταν το πέναλτι κέρδισε ο Παναγιωτίδης και εκτέλεσε ο Νούσιος Γ.Β. για το τελικό 2-1.

*Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Μάρκου που τη σημερινή ημέρα έχει τα γενέθλιά του.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος, Παναγιωτίδης, Μπαλοδήμος, Μάρκου, Νούσιος Γ.Α., Νούσιος Γ.Β., Δούρος, Μπράτσια (65’ Τσιρώνης Γ.), Σαμαράς, Τσαγκούλης.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Δάλλας, Τριανταφύλλου Π. (75’ Οικονόμου), Πολύζος, Τσερίκου Α., Γραβάνης, Τοπάλης (60’ Γκιουρέλης), Τσερίκου Ν., Τσερίκου Γ., Παπαχρήστος, Τριανταφύλλου Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Γκουγκότης, Μπακλαβά.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ