Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Δόξα Ομορφοχωρίου!!! (PICS)

Η Δόξα Ομορφοχωρίου έκλεισε ιδανικά το 2019 αφού το Σάββατο (21/12) πέτυχε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λάρισα 88’ και μάλιστα με ανατροπή (1-3) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα της Δόξας με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ανθούπολης που ήταν σε κακή κατάσταση. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν σημαντική προσπάθεια για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση προέκυψαν και ορισμένοι τραυματισμοί. Ευχόμαστε περαστικά σε όλους τους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάρισα 88’ «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ. Όμως δεν μπόρεσε καμία από αυτές να την ολοκληρώσει. Από την άλλη η Δόξα αμύνονταν καλά και είχε σε μεγάλη ημέρα τον έμπειρο τερματοφύλακα Μπίτη που «καθάριζε» όλες τις φάσεις.

Στην επανάληψη η Λάρισα 88’ κατάφερε νωρίς στο 53’ να ανοίξει το σκορ. Ο Αλεξανδρής με κεφαλιά έκανε το 1-0. Με την συμπλήρωση 70 λεπτών ο έμπειρος Καββαδίας με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Εννιά λεπτά αργότερα ο Σφέτσος Α. με μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Δόξα. Ο ίδιος παίκτης στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 76’ η Λάρισα 88’ είχε δοκάρι με τον Πέμα.

Λάρισα 88’ (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος (75’ λ.τ. Τσιαντούλης), Νάστος (67’ Μάλιαρης), Καραγεώργος, Κωνσταντίνου, Σαραλής, Τσιλιλής (30’ λ.τ., Φύλογλου, 60’ Μακρής), Απτόσογλου, Πέμα, Τσίντζος, Αλεξανδρής, Κωνσταντίνου.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Κώστας Σφέτσος): Μπίτης, Τζόγκα, Μαξιμιάδης (78’ Ροδίτης), Καρανικόλας, Σαμαράς (90’ Μουτακίδης), Τζαλαμπίρας, Σφέτσος Κ., Πασά (46’ Βόγλης), Σφέτσος Η., Σφέτσος Απ., Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Κουβατάς, Νάτσης.