Βαθμολογία

Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας από τον Πλατανιά (2-1). Ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε νωρίς, χάρη στην προσπάθεια του Σιφναίου μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα στο 62' ο Γκουστάβο έχασε ευκαιρία και για το 0-2.

Ο Ουές όμως στο 65' έφερε το ματς στα ίσα. Λάθος γύρισμα της άμυνας, αυτός έκλεψε την μπάλα και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Γκέκα. Ο Γιάννης Τάτσης ρίσκαρε καθώς η ομάδα του χρειαζόταν τη νίκη. 

Και στις καθυστερήσεις και κυριολεκτικά από το πουθενά ήρθε ο Λουκίνας με προσπάθεια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να σκοράρει για λογαριασμό των Χανιωτών, κάνοντας το 2-1.

Κίτρινες: 40' Μπιανκόνι - 17' Τασιούλης, 30' Καρρίκι, 34' Σκούπρα, 63' Μπαστακός, 76' Σουλιώτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος (73′ Πασχαλάκης), Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (66′ Κωστίκος), Πουρζιτίδης (55′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λεϊρία, Ρουσσάκης, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σιφναίος, Λίταινας (83′ Μπρέμπος), Γκουστάβο (76′ Νύκταρης), Μπαστακός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βλάχος του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τον Καραθανάση του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Τριαντάφυλλο του Συνδέσμου Κορινθίας.