Βαθμολογία

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 1-3

Ο Απόλλων Σμύρνης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Πάτρα με τη νίκη 1-3 επί της Παναχαϊκής. Οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία επέστρεψε στη 2η θέση της Super League 2.

Πιο τυχερή στο πρώτο ημίχρονο η πατρινή ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 37' με αυτογκόλ του Βιτλή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη. Ο Απόλλων Σμύρνης στην επανάληψη ήταν κυρίαρχος. Αρχικά ισοφάρισε στο 71' με σουτ του Ιριτιέρ που είχε περάσει ως αλλαγή και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπλάζιτς (που είχε περάσει στο 58'), έπειτα από ασίστ του Ιριτιέρ, με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1

Το ματς διεκόπη στο 80' έπειτα από πτώση του ρεύματος, αλλά συνεχίστηκε λίγο αργότερα, με τον Απόλλωνα να αγγίζει το τέταρτο γκολ έχοντας δοκάρι στο 84' έπειτα από σουτ του Ιριτιέρ και ασθενή απόκρουση του Σούλη. Στις καθυστερήσεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρκόσφκι, ο οποίος είχε επίσης περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. 

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πατάπης, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Πολίμος (85´ Μουστακόπουλος), Ιντζόγλου, Λινάρδος (79´ Κυνηγόπουλος), Κολ, Σιατραβάνης, Μαυριάς (63´ Παπατόλιος), Μωραϊτης.

Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Ζησόπουλος, Βιτλής, Αγρόδημος (58´ Μπλάζιτς), Λαγός, Γκίνο, Μπεντινέλι, Καραγκούνης (58´ Ιριτιέρ), Μπαστιάνος, Βουό (81´ λ.τ Μαρκόφσκι).

Πηγή: liganews.gr