Βαθμολογία

ΠΣΑΠ: «Βάζουμε γκολ για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου»

Ο ΠΣΑΠ στέλνει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης και ποδοσφαιριστές όπως οι Βέλλιος, Λημνιός και Μασούρας. Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει και πάλι ο Π.Σ.Α.Π. Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών θα προσφέρει χρηματικό ποσό σε αθλητικό υλικό σε διάφορα ιδρύματα που έχουν ανάγκη, ανάλογα με τα γκολ που θα επιτευχθούν στα τελευταία ματς του 2019 και στις 3 επαγγελματικές κατηγορίας. Μάλιστα ανάρτησε και ένα ωραίο βίντεο για τη δράση του, όπου μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές όπως οι Βέλλιος, Λημνιός και Μασούρας στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ: Το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Π.Σ.Α.Π. θα προσφέρει σε Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων, στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος και στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν, 100 ευρώ σε αθλητικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις αναμετρήσεις της Super League, Super League 2 και Football League. Με σύνθημα «Βάζουμε γκολ για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου», στέλνουμε το «μήνυμα» πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και οι ποδοσφαιριστές να αποτελέσουμε την αφορμή για ένα καλύτερο αύριο.