Βαθμολογία

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Η Διοίκηση, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας Νίκο Ραχμάνη, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα για το εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ Πελασγιώτιδα - Νέοι ΑΕΛ. Είμαστε βέβαιοι πως ο Νίκος με υπομονή και δουλειά θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός στα παρκέ φορώντας τα βυσσινί.

Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άμεση, άρτια και ανθρώπινη αντιμετώπιση του τραυματισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής κο Κωνσταντίνο Μπαργιώτα για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Νίκου.

Η οικογένεια Ραχμάνη εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ουσιαστική συμπαράσταση και ψυχολογική υποστήριξη που παρείχαν στο παιδί μας οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του, οι προπονητές του και η διοίκηση της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη Αμδίτη τον Γιώργο Βαγιόπουλο την Κα Λίνα Τσόγκα που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη και κουράγιο.