Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού την Πέμπτη (19/12) επικράτησε με σκορ 0-2 της Δόξας Αργυροπουλίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα των Χρήστου Χατζηλιάδη και Θάνου Τριανταφυλλόπουλου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και αρκετοί παίκτες από την Ακαδημία του Συλλόγου. Αξίζει να τονίσουμε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το 0-1...

Και το 0-2...

Η Δόξα Αργυροπουλίου έχει φυσικά βασικό της στόχο την παραμονή στην Α’ κατηγορία και εκεί έχει αφοσιωθεί, το σημερινό ματς ήταν για να αποκομίσουν εμπειρίες οι νεαροί παίκτες που σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο 8’ ωραία σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά, ο Γκιουρσάνης από κοντά άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 29’ ο Καλόγηρος από την Δόξα έκανε ένα μακρινό σουτ που πέρασε πάνω από την εστία του Ντιντή.

Στο 48’ ο Τσαπατόρης από κοντά έκανε το σουτ που πέρασε όμως δίπλα από την εστία. Στο 58’ ο Φορτούνας έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε ο αμυντικός του Ηρακλή.  

Στο 61’ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ. Τέλος στο 80’ ο Μουξιός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος – Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Α., Μπαχτσιβάνος Α. (58’ Βογιατζής Α.), Νικολακούλης, Σακοράφας, Φορτούνας, Καλόγηρος, Λεσάϊ (55’ Καρακίτσιος), Μουρούκου, Βογιατζής Ν. (63’ Πλιάτσικας), Γκέκας, Μάττος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντιντής, Μπαλαμώτης, Γιαννακόπουλος, Σκαφιδάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (80’ Χρηστίδης), Γκιουρσάνης, Αλεξανδρής (78’ Φασούλας), Μουξιός, Ζαφειρίου (73’ Παπαδάκος), Τσαπατόρης (60’ Κρίτσας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δεδικούσης, Παραφέστας.