Βαθμολογία

Θεοδωρίδης: «Μου άρεσε η ΑΕΛ»

Πυρά κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται «και ίσως και η Λάρισα», ενώ όλοι οι υπόλοιποι ευνοούνται.

Αναλυτικά όσα είπε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova: «Ήταν στο πρώτο ημίχρονο ένα πάρα πολύ ωραίο ματς. Εμείς παίξαμε φανταστική μπάλα στο α' ημίχρονο. Η ομάδα ήθελε να είναι χαλαρή και γι' αυτό έγιναν αυτές οι αλλαγές, στην ουσία έγινε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και για να μην τους κουράσει ο προπονητής άλλαζαν την μπάλα στο δεύτερο κι όλα αυτά... 

Παρόλα αυτά εμένα η Λάρισα μου άρεσε, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μπορεί να σταθεί οπουδήποτε και πέτυχε δυστυχώς για εκείνη έναν πολύ φορμαρισμένο Ολυμπιακό αυτήν την εποχή και χτυπάω ξύλο γι' αυτό. Θα το αποδείξουμε αυτό παντού, με πολύ καλούς και μεγάλους παίκτες, οι οποίοι λογικό είναι να έχουν στο μυαλό τους το Κύπελλο της Ευρώπης που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, όπως και το πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε αντρικά και τίμια».