Βαθμολογία

«Ο Αστέρας Ιτέας δεν πρόκειται να διαλυθεί ακομη κι αν αποχωρήσει!»

Η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας σύμφωνα με ανακοίνωση της, κάνει ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία! Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αστέρα Ιτέας:

Προς τον φιλαθλο κόσμο.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αναγνώστες για την “διάλυση” της ομαδας μας, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο ανα την επικράτεια αλλα και τον τοπικό ,και αρχής γενομένης απο την περασμένη Κυριακή, που ματαιώθηκε ο αγώνας στην Πρέβεζα με τον Αχέρων Καναλακίου (για λόγους που θα εξηγήσουμε απο άλλη ανακοίνωση προς αναλυτική ενημέρωση για τον λογο της μη τέλεσης του αγώνα) εχουμε να δηλώσουμε το εξής:

Η προσπάθεια που γίνεται απο την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, αρχικά από την διοικούσα επιτροπή που είχε ορισθεί και μετέπειτα απο το Δ.Σ. που ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα μας, για τρίτο συνεχόμενο έτος στην Γ´ εθνική κατηγορία, γνωρίζαμε πως μόνο εύκολη δεν θα ήταν (λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων που προέκυψαν φέτος που και για αυτές θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοινωση τις επόμενες ημέρες).

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται ακομη, για την εύρεση λύσεων που θα επιτρέψουν στην ομάδα μας να συνεχίσει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Αστέρας Ιτέας δέν εχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα για εσάς που βάζετε “ταμπέλες διάλυσης”. Σίγουρα υπάρχουν πολλες δυσκολίες, γινετε μεγάλη προσπαθεια και τις επόμενες ημέρες θα παρθουν οι οριστικές αποφάσεις.

Για όσους βιαζεστε και γραψατε για διάλυση… ενώ η σωστή λεξη είναι αποχώρηση (ο ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ δεν πρόκειται να διαλυθεί ακομη κι αν αποχωρήσει, γιατι δεν ειναι απλά μια ομαδα αλλα ιδέα και οι ιδέες δεν διαλύονται) να είστε σίγουροι πως πρώτοι εμείς θα ανακοινώσουμε την αποχώρηση της ομάδας μας απο το εθνικο πρωταθλημα της Γ κατηγοριας και του κυπέλλου Φωκίδας, εαν και εφ οσον αυτή πραγματοποιηθεί.

Υ.Γ. Θα ακολουθησουν αναλυτικότατες επεξηγηματικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημερες για όλα τα φλεγον θέματα-εμπόδια της φετινής χρονιας,προς ενημερωση του κόσμου μας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αστέρα Ιτεας