Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Έπρεπε να περάσει μία ώρα αγώνα για να νικηθεί ο εκπληκτικός τερματοφύλακας Ιωαννίδης του Προμηθέα στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας", όπου ο τυπικά φιλοξενούμενος Οικονόμος Τσαριτσάνης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, φθάνοντας στην τελική επικράτηση με σκορ 4-1.

Η νεανική ομάδα της Λάρισας προσπάθησε συνολικά για την καλύτερη δυνατή εικόνα της αλλά ο "Νο1" ήταν αυτός που εξουδετέρωσε τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (20' σουτ Δραχαλίβα, 25' σουτ Μπάμη, 28' σουτ Μουλτσιά) αλλά και το τετ-α-τετ του Γκαμπέτα στο 61'. Τελικά, στο 62' ο Μπάμης, που ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης του Προμηθέα, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες του Τόλιου (67' τετ-α-τετ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης, 72' φαλτσαριστό σουτ που αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι).

Στο 76' ο Γκαμπέτας από κοντά διαμόρφωσε το 0-2 αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Πότσης μείωσε με σουτ σε 1-2.Ο Τόλιος με ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ "έγραψε" το 1-3 στο 85', για να κλείσει το σκορ στο 89' με τον Γκαμπέτα εξ επαφής να αξιοποιεί το γύρισμα του Καραλούλη.

Διαδικαστική υπόθεση η διεύθυνση του αγώνα από τον Σωτήρη Τσένο και τους βοηθούς του Χρήστο Μπράμη - Κώστα Σκάρπα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Λούτσος): Ιωαννίδης, Παϊτέρης, Κατσαμπέλας (64' λ.τρ. Χολέβας), Χατζησαββίδης, Γκέκας, Καρβουνιάρης, Σεΐζης, Κώστας, Πότσης, Δολμές, Καπετανόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σαμπανλάρι, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Μάρκο, Ντούφας, Μπάμης, Γκαμπέτας, Αργύρης, Μουλτσιάς (84' Καραλούλης), Χρυσοστόμου (46' Τόλιος), Δραχαλίβας.

"ΧΟΡΕΥΕΙ" Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Την χειμερινή χοροεσπερίδα του διοργανώνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο κοσμικό κέντρο "Χρώμα" (οδός Τσαριτσάνης
- Ελασσόνας) και καλεί τους φίλους του συλλόγου να διασκεδάσουν μαζί σε μία βραδυά γεμάτη εκπλήξεις. Παράλληλα, το Δ.Σ. του Οικονόμου επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρεία ελαστικών "ΟΖΚΑ" και τον αντιπρόσωπό της στην Ελασσόνα Πέτρο Αναγνωστούλη για την ποικιλόμορφη στήριξή τους στην φετινή προσπάθεια.