Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Απαράδεκτη εμφάνιση, έχει δίκιο ο πρόεδρος»

Τραγική ήταν η εικόνα της ΑΕΛ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν κατσουφιασμένος στη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, ο τεχνικός των Λαρισαίων δικαιολόγησε απόλυτα την οργή του Αλέξη Κούγια και την απόφασή του να επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες.

«Νομίζω πως δεν χωράει κριτική. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ως προπονητής 16 χρόνια δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο με 3-0 στο 17'. Αυτή είναι απαράδεκτη εμφάνιση και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο διότι έχουμε τον Πανιώνιο μετά στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε απογοητευμένοι. Μέχρι τώρα η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, ακόμα και με τον Ατρόμητο. Μετά από τα ματς με Καλαμάτα και Λαμία ήταν η τρίτη χειρότερη εμφάνιση. Να δούμε τα αίτια και να κερδίσουμε την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα, όμως το 3-0 στο 17' είναι απαράδεκτο. Για εμάς, τον σύλλογο και τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας.

Ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια. Είναι λογικό να θέλει να επιβάλει πρόστιμο. Ό,τι και να έκανε του δίνω δίκιο για σήμερα. Μέχρι τώρα έχει δώσει τα πάντα ο κ. Κούγιας. Όπως και τώρα δεν έχουμε πρόβλημα.

Δεν μπήκαμε καν στο ματς. Είχαμε έναν σχηματισμό, το 3-5-2 που ξέρουμε καλά. Ο Ολυμπιακός παρ' όλα αυτά έκανε ό,τι ήθελε. Δεν πηγαίναμε καλά στα μαρκαρίσματα. Έβρισκε χώρους ο αντίπαλος», ανέφερε ο Γρηγορίου. Επίσης, είπε:

Για το ότι η ΑΕΛ δέχεται νωρίς γκολ: «Σίγουρα με προβληματίζει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Βέβαια το σκεπτικό είναι να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Τα προηγούμενα χρόνια έδινε η ομάδα πιο μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Μπαίνοντας στα ματς, όμως, έχετε δίκιο, μπαίνουμε και δεχόμαστε γρήγορα γκολ. Το έχουμε γυρίσει όμως τρεις φορές».

Για τον στόχο της ομάδας του: «Ο στόχος είναι ένα βήμα καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Παιχνίδι με παιχνίδι σου δίνει τον στόχο. Βρεθήκαμε τέταρτοι μέχρι και το ματς της Κυριακής. Τώρα θέλουμε τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε μία προσπάθεια ή να τα γκρεμίσουμε όλα. Ήμασταν τέταρτοι και παραμένουμε ψηλά».