Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα συμπεράσματά του από το πρώτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τη Βέροια. «Με δεδομένο το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε, θεωρητικά ήταν ρίσκο να αντιμετωπίσουμε στο πρώτο μας φιλικό μια ομάδα Super League. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά βγάζουν ένα καλώς εννοούμενο μεγάλο αγωνιστικό «εγώ» και δείχνουν ότι θέλουν να καταξιωθούν με τη φανέλα της ΑΕΛ. Στα φιλικά θα δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να τους αξιολογήσουμε σωστά. Πάνω-κάτω ξέραμε τι να περιμένουμε σήμερα. Έχουμε μόλις 48 ‘ώρες από τη στιγμή που κατεβήκαμε από το βουνό».
-Για τη μη χρησιμοποίηση του Βοσνιάδη
«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Ο χρόνος θα μοιραστεί εξίσου για να υπάρχει σωστή αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Σήμερα έπαιξε σε όλο το ματς ο Πρίφτης, στο επόμενο φιλικό θα αγωνιστεί 90 λεπτά ο Βοσνιάδης».
-Για τα μεταγραφικά
«Υπάρχουν στόχοι, επαφές και συζητήσεις. Το θέμα είναι όποια προσθήκη γίνει, να είναι αξιόλογη».
-Σε ποια γραμμή χρειάζεται περισσότερο δουλειά η ομάδα;
«Παντού χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να είμαστε σωστοί στις εκτιμήσεις μας. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται στη Football League. Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο».
"Η ΑΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα"
Μάκης Χάβος: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι και γι’ αυτό σε κάποιες στιγμές υπήρξε και ένταση. Η ΑΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα και χάρηκα ιδιαίτερα που είδα αυτή την εικόνα γιατί τη συμπαθώ ιδιαίτερα, όπως και τον Μιχάλη Ζιώγα και εύχομαι γρήγορη επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Από την ομάδα μου είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω ότι με μερικές προσθήκες ακόμη που πρέπει να κάνουμε θα είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στο 70% και σε ιδιαίτερα καλό δρόμο και σήμερα οι παίκτες μου αν και έκαναν κάποια αβίαστα λάθη έδειξαν ότι μαθαίνουν αυτά που θέλω να τους περάσω».