Βαθμολογία

Πανιώνιος: «Ως διοίκηση θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές»

Αιχμές για Αχιλλέα Μπέο και παράπονα για τη διαιτησία από τον Πανιώνιο. Βέλη κατά του Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε ο Πανιώνιος, κάνοντας λόγο για δημιουργία κλίματος υπέρ του Βόλου, που πλήρωσε η ομάδα του. Οι «κυανέρυθροι» έχουν παράπονα από τη διαιτησία και τόνισαν πως θα καταθέσουν μόνοι τους μήνυση κατά των διαιτητών, χωρίς τη συμβολή… δημάρχων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα στο Βόλο καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι. Θα έπρεπε κι εμείς να έχουμε φροντίσει όλη την εβδομάδα να απειλούμε με μηνύσεις τους διαιτητές και να δημιουργούμε κλίμα.

Αλήθεια με ποια ποδοσφαιρική ιδιότητα βγαίνει ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου και απειλεί με μηνύσεις διαιτητές και συμβάλει στην δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων εν όψει μιας κρίσιμης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης;

Δεν θέλουμε όμως να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είχε αποτέλεσμα και πληρώσαμε το γεγονός ότι σε προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου έγιναν λάθη τα οποία έπρεπε σήμερα να τα ρεφάρουν οι διαιτητές.

Υποχρεωθήκαμε σε ήττα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και με μια ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα, που μας άφησε με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και προκάλεσε την αλλοίωση αποτελέσματος και που παράλληλα μας στερεί έναν βασικό μας παίκτη και μας αποδυναμώνει ενόψει του επόμενου αγώνα μας.

Εμείς όμως δεν θα βάλουμε μπροστά ούτε δημάρχους, ούτε κανέναν. Μόνοι μας, ως διοίκηση, θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος και μόνοι μας, κόντρα σε όλους και σε όλα θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία».