Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ, 1-2 από τον Ατρόμητο (PICS)

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Ούμπιδες έκανε ένα μακρινό σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κρίστινσον, αφού πρώτα κόντραρε σε σώματα.

Στο 20ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ουγκράι. Η ΑΕΛ μείωσε στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Βέλλιου μέσα στην περιοχή.
 

Κίτρινες: 37’ Φατιόν, 44’ Καρανίκας, 84’ Ασούμπρε - 44’ Μάντσον, 53’ Βέλλιος, 69’ Ρόσα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Φατιόν (46’ Ντάουντα), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Ασούμπρε, Ουάρντα, Νούνιτς (71’ Μπούστος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Ούμπιντες, Μάντσον, Ανδρούτσος (76΄Μπαένα), Ουγκράι (53’ Ρόσα), Μανούσος, Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κουρομπύλια (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).