Βαθμολογία

Κούγιας: «Νομίζουν ότι θα με εκβιάσουν...»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για τη νίκη της, ενώ τόνισε πως «Εμείς δεν είμαστε στην αγέλη κάποιων και τους ενοχλούμε...». Αναλυτικά τα όσα είπε ο κύριος Κούγιας στην κάμερα της NOVA: 

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους διαιτητές. Ρεσιτάλ διαιτησίας από Σιδηρόπουλο, βοηθών και τέταρτου. Μπράβο και στον Ατρόμητο που κέρδισε μέσα στη Λάρισα. Έχω αρνηθεί να γίνω υποχείριο οποιασδήποτε ομάδος. Έχω αρνηθεί να πουλήσω την ομάδα. Αν ερχόταν κάποιος πιο αξιόπιστος από μένα θα την πουλούσα χθες. Τελευταία υπάρχει μια οργανωμένη κίνηση. Ήρθαν σήμερα τέσσερα πούλμαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήρθαν δύο πούλμαν από Αιγάλεω με κάποιους Αλβανούς που τους ξέρω εγώ. Έναν Κώστα Κώστα που είναι επικεφαλής.

Οι δικοί μας είχαν πάει στην Καλαμάτα, σήμερα ήρθαν εδώ να τους βοηθήσουν. Ήρθαν και δύο πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη που φαίνεται ότι δεν τους αρέσει η άποψη της ΑΕΛ περί ανεξαρτησίας. Όταν βλέπω σε 7000 κόσμο, 200 παιδιά που δεν είναι καλά στην υγεία τους από την χρήση ναρκωτικών και από το πολύ ποτό που δεν ενισχύουν την ομάδα και το μόνο που κάνουν είναι να αποδοκιμάζουν παίκτες, έβριζαν τον Καρανίκα. Δεν πανηγύρισαν το πέναλτί μας αλλά πανηγύρισαν τα γκολ των αντιπάλων. Νομίζουν ότι θα με εκβιάσουν βρίζοντας έμενα και την οικογένειά μου και θα δώσω εγώ την ΠΑΕ εκεί που τους υποδεικνύουν να πάει. Εμείς δεν είμαστε στην αγέλη κάποιων και τους ενοχλούμε.