Βαθμολογία

Παλικαρίσια νίκη με σκόρερ τον Σιφναίο (PICS)

Με τέρμα που σημείωσε ο Μάρκ Σιφναίος στο 18΄μετά από γύρισμα του Γκουστάβο, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να κερδίσει τον ανεβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας με 1-0 την Κυριακή (15/12).

Δίκαιη νίκη από τους παίκτες του Άριαν Μπελά καθώς έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Φιλιππούπολης, κοίταξαν τα μάτια τον αντίπαλο και βλέπουν το μέλλον τους με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα της Λάρισας ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι Απολλωνιστές έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για τη διαιτησία του κ. Δραγούση τόσο για τη φάση του 2΄όπου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αγρόδημου στον Χατζή, όσο και για τη φάση του 24΄όπου ο Σιφναίος σκόραρε αλλά κακώς ο α΄βοηθός κ. Κωτούλας υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Πάντως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου έχοντας ορισμένες καλές στιγμές κυρίως με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σιφναίο και Λίταινα. Όσο για τον Απόλλωνα Σμύρνης μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στην εκπνοή του α΄μέρους όπου ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπεντινέλι.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο (53′ Καμπέρης), Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός (63′ Καρατάσιος), Λίταινας, Ναζίμ, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος (82′ Τασιούλης).

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος. Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Αγρόδημος, Μπλάζιτς (53′ Μαρκόφσκι), Πατράλης (70′ Παυλίδης), Γιαννιτσάνης (61′ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Βουό.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Δραγούση που είχε βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα (ελέγχεται για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Σιφναίου στο 24΄) και Τσακίρη.