Βαθμολογία

Απάντηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αναφέρουν:

Σε αντίθεση με όσους, παρά το ότι <<…κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία τους>> ΤΕΛΙΚΑ απαντούν, εμείς δηλώνουμε ότι θα απαντούμε σε οποιονδήποτε με ψευδείς ισχυρισμούς και έωλα επιχειρήματα αντιτίθεται στην κοινή λογική και προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Όλοι εμείς λοιπόν οι αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Αχέροντα Καναλακίου, περιμέναμε υπομονετικά για δύο ολόκληρες μέρες μια ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, η οποία θα καταδίκαζε ευθέως και απερίφραστα τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί κυρίως αλλά και ορισμένοι παράγοντες (!!!) του συλλόγου αυτού. Αντί αυτού όμως, διαβάσαμε μια μακροσκελέστατη απάντηση, στην οποία καταδικάζεται μόνο σε 2 γραμμές, η δολοφονική κατά τα άλλα ρίψη της κροτίδας στον πάγκο της ομάδας μας και όχι συλλήβδην όλα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής.

Ακούσαμε λοιπόν, για δύο ολόκληρα 24ωρα, από διάφορες πλευρές, αντιφατικές και πολλές φορές αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις και εκτιμήσεις όσον αφορά τους υπεύθυνους για την δημιουργία των επεισοδίων, αφού:

  1. A) Το γνωστό για τις οπαδικές του προτιμήσεις αλλά και για το <<αντικειμενικό του ρεπορτάζ>> σάιτ, κατανομάζει ως υπεύθυνος της πρόκλησης των επεισοδίων, συναθλητή μας, ο οποίος κατά την αντικατάστασή του, χαμογέλασε δήθεν ειρωνικά προς τον πάγκο των γηπεδούχων!!!

Β) Ο προπονητής των γηπεδούχων επέρριψε τις ευθύνες αυτές, εμμέσως πλην σαφώς στους διαιτητές!!!

Γ) Δυστυχώς όμως και ως αποκορύφωμα όλων αυτών, ήλθε η απάντηση – ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, η οποία παρουσίαζε την Τρίτη και επικρατέστερη προφανώς δικαιολογία-εκδοχή, για τους υπεύθυνους της δημιουργίας των επεισοδίων, δηλαδή τους συναθλητές μας με την <<πλούσια κόμη>> αλλά και εκείνον, ο οποίος σκοράροντας το δεύτερο τέρμα της ομάδος μας, έτρεξε να πανηγυρίσει στην κερκίδα των φιλοξενούμενων ΜΕ τους ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Και για την ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ; Για τα επεισόδια συνολικά; Για τα όσα υπέστημεν από την αρχή του αγώνα αλλά και μετά το πέρας αυτού; Για τον όχλο που αλαλάζοντας, χτυπώντας, πετώντας φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα και πάσης φύσεως θεάρεστα αντικείμενα, προσπαθούσε να τρομοκρατήσει εμάς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μας, αλλά και τους φιλάθλους-ΓΟΝΕΙΣ μας; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Και ας μας υποσχεθήκατε ορισμένοι από εσάς ακριβώς τα αντίθετα μετά το πέρας του αγώνα. Στο τέλος δεν τολμήσατε!!!

Κύριοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, τουλάχιστον όσοι από εσάς εκπροσωπείτε τον σύλλογο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων. Διοικείτε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και δεν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνη σας. Δεν έχετε καταλάβει ότι ή μη καταδίκη όλων όσων συνέβησαν στο γήπεδο (και όχι μόνο της ρίψης της κροτίδας) θα γυρίσει μπούμερανγκ στο σύλλογο κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Ας αφήσουμε βέβαια στην άκρη την προσθετική ζημιά που κάνετε στο δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!!

Αυτά από τους αθλητές που θα έπρεπε να είναι οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα.

Κατά τα λοιπά ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ στους συναδέλφους μας του ΠΑΣ Πρέβεζα,  τους υγιώς σκεπτόμενους παράγοντες και φιλάθλους και ΚΑΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,  χωρίς βία, έτσι όπως τουλάχιστον εμείς συνεχίζουμε να τις ονειρευόμαστε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ αποτελέσματος.

ΥΓ1.  Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι δήθεν κάποιος από εμάς εκστόμισε εναντίον οπουδήποτε και πολύ περισσότερο συναθλητή μας, οποιοδήποτε ρατσιστικό σχόλιο. Θεωρούμε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτου φυλής, χρώματος, θρησκείας κ.λ.π. ως ΈΝΑΝ ΑΠΌ ΕΜΑΣ.

ΥΓ2. Δείτε ξανά και ξανά τη συνέντευξη των προπονητών και ποδοσφαιριστών των συλλόγων μας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Στο τέλος είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα καταλάβετε και θα επανορθώσετε.

Οι αθλητές του Συλλόγου μας