Βαθμολογία

Συνεδρίασε το περιφερειακό Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην Ελασσόνα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/12) το περιφερειακό Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας στην Ελασσόνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ελασσόνας.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της αποκεντρωμένης λειτουργίας της συνεχίζει τις Περιφερειακές Συνεδριάσεις στους δήμους του Νομού Λάρισας, ώστε να μπορέσει να αφουγκραστεί καλύτερα τα προβλήματα των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας απηύθυνε αρχικά χαιρετισμό και καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τους Συμβούλους και τα σωματεία που παρευρέθηκαν.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γάτσας τόνισε: "Η νέα δημοτική ήδη από τις πρώτες μέρες της θητείας της, έδειξε ότι θέλει να σταθεί δίπλα στα ποδοσφαιρικά σωματεία και οι συζητήσεις όλες που κάναμε, δείχνουν ότι έχουμε ως στόχο να είμαστε δίπλα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και να τους βοηθήσουμε να πάνε όσο γίνεται καλύτερα.

Ο Δήμος Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στις ομάδες με το προσωπικό του, με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και είμαστε από τους λίγους δήμους που συντηρούμε τόσες πολλές εγκαταστάσεις".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης αφότου αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ελασσόνας για την παρουσία του και για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην λειτουργία της ΕΠΣ Λάρισας, τις ενέργειες που έχει κάνει η ΕΠΣΛ ώστε να ελαφρύνει οικονομικώς τα σωματεία, καλύπτοντας μάλιστα τα έξοδα μετακινήσεις των διαιτητών, για τα σωματεία που βρίσκονται μακριά από τη Λάρισα.

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας τονίζοντας ότι η ΕΠΣ Λάρισας έχει 27 αξιολογημένους διαιτητές οι οποίοι ορίζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Επίσης τόνισε ότι κάθε εβδομάδα οι διαιτητές κάνουν τον δικό τους απολογισμό σε συνάντηση, βλέπουν τα λάθη τους, κρίνονται και βελτιώνονται. Η συζήτηση που έγινε με τους εκπρόσωπους των σωματείων εστιάστηκε περισσότερο στα οικονομικά προβλήματα και την ενίσχυση των ομάδων. Τέλος ο κ. Μπουχλαριώτης πρόσφερε ένα λάβαρο της ΕΠΣ Λάρισας στον κ. Γάτσα, με τον Δήμαρχος Ελασσόνας να ανταποδίδει προσφέροντας μία πλακέτα με το σύμβολο του δήμου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων του Δήμου, της διοίκησης της ΕΠΣ Λάρισας και των εκπροσώπων των σωματείων έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην επαρχία Ελασσόνας όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: radioelassona.gr