Βαθμολογία

Κέρκυρα: Έκανε προσφυγή ο Νίκος Κρητικός

Δεν είναι πολλοί οι έμπειροι παίκτες στην Κέρκυρα. Ένας εκ των τελευταίων ήταν ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει καταθέτοντας προσφυγή.

Σύμφωνα με το Sportime, ο 25χρονος, ο οποίος ήταν βασικός σε όλα τα ματς από την αρχή του πρωταθλήματος, έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Πλατανιά και δεν ήταν τυχαίο. Επέλεξε να ακολουθήσει τη νομική οδό για να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται και την ελευθέρας του.

Για πολλούς ήταν έκπληξη και που έμεινε το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Κρητικός κατάγεται από την Κέρκυρα και έχει άλλη σχέση με τους ανθρώπους και την ομάδα. Έβαλε πλάτη, αλλά είναι εμφανές πως η κατάσταση δεν μπορεί να γυρίσει φέτος. Οι Φαίακες δεν έχουν κακή εικόνα, αλλά μετά από οκτώ αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι είχε στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον τωρινό πρωτοπόρο στη Super League 2. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν φαίνεται η πόρτα των Ηπειρωτών να είναι ανοιχτή. Δύσκολα θα κάνουν μεταγραφές και ειδικά σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, ο άλλοτε παίκτης της του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης έχει ήδη κάποιες κρούσεις και φαίνεται πως σύντομα θα βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.