Βαθμολογία

Αποχώρησε από το ΚΙΝ.ΑΛ η Μαρία Γαλλιού

Την αποχώρησή της από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς διαφωνεί με τις κινήσεις της ηγεσίας για την ανασυγκρότηση του κόμματος, ανακοίνωσε χθες η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Μαρία Γαλλιού. Με επιστολή της προς την κοινωνική βάση του Κινήματος Αλλαγής, με κοινοποίηση στην πρόεδρο, αλλά και τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, η Λαρισαία δικηγόρος εξηγεί τη στάσης της.

Στην επιστολή της η κ. Γαλλιού αναφέρει τα εξής: “Μετά από έντονη περίσκεψη, στεναχώρια και πολιτικό προβληματισμό σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Κινήματος Αλλαγής και από οποιοδήποτε άλλη συμμετοχή μου στο Κίνημα. Επειδή δεν έχω μάθει να απαξιώνω τον αγώνα μου, πόσω μάλλον τον συλλογικό μας αγώνα στο κοινό εγχείρημα της ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 και στο πλαίσιο της «μηδενικής ανοχής» που η ηγεσία ευαγγελίζεται κρίνω ότι δεν χωράω στη νέα περπατησιά, δεν μου ταιριάζει η εσωστρέφεια και δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε ανώφελες υπαρξιακού τύπου συζητήσεις που δεν αντανακλούν τις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες και αφορούν μετρημένους.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τον συγχρονισμό των βημάτων μας έως σήμερα, αλλά όταν διαφωνείς, είτε αποχωρείς είτε σιωπάς και περιμένεις. Επιλέγω με σύνεση τον πρώτο δρόμο.”

Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ